Autenticitet

Om oss

PriDesign.se (företag) är en premium Second Hand skapad för att från internetförsäljare sortera ut de bästa kläderna, smyckena och accessoarerna till de bästa priserna. Som den första svenska Second Hand-butiken online med fokus på designkläder och streetwear letar vi konstant efter de starkaste märkena med de hetaste vintage-kläderna. På PriDesign hittar du den bästa kvalitén för det lägsta priset då vi lägger ner enorm tid på att gräva fram de allra snyggaste och starkaste kläderna åt dig!

PriDesign tar premium Second Hand till nya höjder och tillåter dig att handla billiga märkeskläder från vart du än befinner dig. För varje köp du gör på PriDesign så planterar vi dessutom ett träd genom välgörenhetsorganisationen Trees For Future. 

 Autenticitet: Vi ger oss inte förrän du är nöjd

Till skillnad från andra Second Hand-butiker lägger vårt företag ner stor vikt i att varan är autentisk då det är rykte och nöjda kunder det handlar om. För att varan ska godkännas som äkta och säljas har vi utvecklat följande steg:

1. När vi inom företaget söker efter varor, köper vi dem begagnade och gör en bedömning om kostnaden är rimlig samt undersöker tidigare recensioner av säljaren. Vi tittar även på autencititen av andra varor som säljaren säljer (om vi hittar något falskt bland dessa väljer vi bort hela säljarens sortiment under all framtid). 

2. Vi söker endast efter märken där vi har erfarenhet, såsom t.ex Gucci. Om vi av ren erfarenhet efter år av intresse, läsning, och återförsäljning av streetwear och designerkläder, undersöker bilder och efteråt av erfarenhet vet att varan är äkta, är vi klara där. Äktheten bedöms genom flera steg (bl.a att sömmarna är raka, att rätt material används och att modellnumret existerar).

3. Är vi däremot det allra minsta osäkra (eller om kunden har hört av sig och varit osäker), lägger vi ut bilder på varan i forumet "Purseforum.com" där experter snabbt svarar, eller facebook-grupper med fokus på just det märket som det rör sig om. Vi gör en s.ka "legit check". Vi ignorerar de svar som gissar på om varan är äkta, och fokuserar istället på de som är säkra på autenciteten. När varan är godkänd skickar vi inlägget till dig på begär. Om du inte blir accepterad som medlem i facebook-gruppen och därmed inte kommer åt inlägget, kan du maila oss på "info@pridesign.se" för screenshots på inlägget.

4. Svarar ingen på vår legit check vänder vi oss till experter från "Authenticate4u.com" som tar betalt för att undersöka bilder för att se om varan är äkta. Läs mer om Authenticate4u HÄR.

 

Lesley Coyne är en av flera autenticitetsexperter som vi samarbetar med.Lesley Coyne, handledare för Authenticate4u.com, är en av flera trevliga autenticitetsexperter som vi samarbetar med.

 

5. Skulle varan (med en minimal chans) trots alla steg inte visa sig vara autentisk, tar vi bort varan ur sortimentet, eller om du redan beställt varan, ger dig en full återbetalning.

 

Har du en fråga? Se vanliga frågor.

Kontakt: info@pridesign.se